BejelentésEzt nem én horgoltam, de a terveim között szerepel!
Sohasem késő kipróbálni mire vagy még képes!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Kedves Kézimunkázók!

Olyan dolog történt velem, ami még soha. A mentett mintáimat, képeimet véletlenül letöröltem a gépemről, ezért egyenlőre nem áll módomba senkinek mintát küldeni. Jelenleg ott tartok, hogy valamilyen módon megpróbálom ismét összegyűjteni azokat a mintákat, amelyek korábban már megvoltak. Mindaddig visszaveszem a vendégkönyv bejegyzés lehetőségét. Segítséget kérhettek, aki már írt nekem, azt tudja az email címem. 2012.04.11. Elmer Antalné
Szalagcsipkék

A szalagosok leírását helyhiány miatt nem, tudom feltenni.

A feltöltéstmég folytatom. ( 2009.04.20)

 

 

 Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Karetka Ildiko [ 2015-03-04 14:00 ]

Segitseget szeretnek kerni, szalagcsipket szeretnek horgolni de nem talalok mintat es leirast, nem tudna nekem segiteni valaki?Rózsaszirom / Ili / [ 2009-11-12 07:46 ]

Szia Icu!
Köszönöm hogy elküldted a linket. Nagyon szépeket gyüjtöttél és készítettél. Én jelenleg keveset kézimunkázok. Azért az angyalkák lassan szaporodnak, meg persze a harangok is. Csak a frivolítás nemigazán úgy alakul ahogy szeretném, de majd karácsony után.
Jelenleg tamfolyamra járok /élelmiszer és vegyiárú kereskedő/ és december közepén vizsgázok. Remélem sikeresen túljutok ezeken a dolgokon.Utána jöhet a kézimunka.
Puszi: IliIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!